En färgglad bukett

I helgen får vi besök så jag passade på att köpa lite snittblommor, när jag har en ”ursäkt”. 😉 Jag stod som vanligt länge och valde i affären, var först inne på mina favoritfärger rosa-blått-lila, men så fick jag se några urläckra orange fresior och kvistrosor i samma nyans, och bestämde mig för att välja något nytt…

Jag gjorde en större bukett att ha i vardagsrummet och två små att ha i gästrummet, det känns så hemtrevligt med blommor på rummet! Den ensamma vita blomman är en nejlika, jag minns förra gången jag köpte dem att de håller så länge. Och de vita småblommorna är faktiskt hägg – ett stort träd bröts av (!) och låg vid vägen häromdagen så när jag gick förbi där bröt jag av några kvistar och satt i vatten hemma.

Eftersom jag ändå inte kommer hinna att dra en vinnare idag så förlänger jag utlottningen tills imorgon. Så sista chansen om du vill ha chans på vårpaketet och inte har kommenterat det här inlägget än!

Trevlig helg!

I made this for my guests coming tonight with freesia, roses and pimpinell. And I’m prolonging the time to make a comment to win the spring packade until tomorrow.

Have a nice weekend!

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir jätteglad!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s