Månadsbilder februari 2011

English summary below

Månadens bild på tjärnen är väldigt ljus – vintersolen stod så lågt och var så skarp i söndags när jag tog den att det nästan inte gick att fota.

Mitt hybridkejsarolvon är sig likt från förra månaden, knopparna verkar inte ha frusit. En del av snön har sjunkit undan, det är till och med lite barmark precis vid staketet och under busken.

Vargavintern verkar vara över eller har i alla fall tagit paus – nu är det istället typisk Göteborgsvinter med slask som omväxlande töar och fryser tills trottoarer och gator är en enda kullrig isgata. Inget kul, och än mindre så när man har en tung mage att bära på och är extra nojjig för att ramla… Som tur är så har jag världens gulligaste man som kör mig till spårvagnen på morgonen och oftast hämtar mig på eftermiddagen/kvällen.

Dessa bloggar har också månadsbilder:
Vilt og vakkert

Mias hem

Monthly pictures for February. The picture of the small lake got very light due to the sharp winter sun. The bush is quite the same as last month, however some of the snow has melted just beneath the bush. The very harsh winter we’ve been having lately seems to be over or at least taking a pause; now it’s more typical for this part of Sweden, melting and freezing over and over again…

Annonser

3 responses to “Månadsbilder februari 2011

 1. heisann!

  Ja, gå forsiktig… det er så altfor mange gårdeiere som ikke holder fortauene i orden. Ikke måker de, ikke strør de, ikke feier de. De burde vært ilagt bøter!
  Det er ulovlig å risikere andres helse!

  Ta godt vare på deg og den lille…. og alle de andre ;:OD)

 2. Åh, den där tjärnen alltså! Eller så är det din kamera:)

  krams

 3. Ska bli spännande att se när det inte bara är knoppar på den där hybriden 🙂 Vi kanske besöker er när den är i högform.
  Kram

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir jätteglad!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s