Kollektivtrafiksdebut

Idag åkte jag spårvagn med barnvagn första gången. Lite nervöst innan men det gick jättebra! G sov på väg till stan och charmade sen alla på jobbet, han gick från famn till famn… 🙂 Vi fick jättefina presenter också, en söt scarf och en handdukskappa, ni vet som en handduk med luva, båda med Muminmotiv. Ursöta! På vägen hem, som var i rusningstrafiken, låg min lille pojk med stora ögon och tittade på allt som svepte förbi – helt tyst! 😉

Det var riktigt kul att träffa jobbarkompisarna igen, och skönt att det gick så bra att ta vagnen. Blir nog fler utflykter framöver… Är sugen på en tur till Botaniska, där är säkert hur fint som helst nu! Och hyfsat barnvagnsvänligt, tror jag.

Väl hemma åkte hela familjen till Blomsterlandet och köpte massa jord och tre sorters marktäckare – vi har nämligen börjat med årets stora trädgårdsprojekt, hurra! 🙂 Mer om det snart. Tips om du också är ute efter marktäckare – just nu har Blomsterlandet sexpack av några olika sorter för 99 kr! Vintergröna, krypoxbär och backtimjan fick följa med oss hem.

Annonser

One response to “Kollektivtrafiksdebut

  1. Finfint at du deler buskbomstiklingsipset! Jeg får også mye treff på stiklinger, og planlegger en ny stor videopost om det. Men buskbom har jeg ingen erfaring på.
    Takk for at du deler!

    Jeg skriver kommentaren her for jeg fikk ikke opp kommentarfelt på den gamle posten, regner med at du har satt en sperre på gamle innlegg?

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir jätteglad!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s