Vinn-vinn

Wow, igår lyckades vi få G att sova 1,5 timme mitt på dagen! Stefan sov dåligt på natten och ville vila middag, så jag avslutade en amning liggande i vår säng med Stefan på andra sidan G. När G hade ätit klart och slumrat till låg jag kvar en stund innan jag gick upp och Stefan låg kvar. Och G fortsatte sova! :mrgreen:

Själv smög jag upp till pysselhörnan på övervåningen med en kopp kaffe och gjorde två skyltar till dopet. Ska göra några liknande med texterna ”Presentbord” och ”Skriv ditt namn här” (till gästboken) också.

Vilken vinn-vinn-situation! S fick vila, jag fick pyssla och G var gladare på eftermiddagen eftersom han sov lite. 😀

image

Postat från min Android

Annonser

5 responses to “Vinn-vinn

 1. Han blir bara duktigare och duktigare! 😀 Söta skyltar!

  Kram Karin

 2. Hej heeej.. Nu har jag vart tvungen att byta domännamn då mitt gamla slutat fungera.. vill du fortsätta läsa mig blogg så kan du klicka på länken..

 3. Jag fick inte den första kommentaren men nu vet jag iallafall vad du skrev. Allt går bra med det nya domänen. Tror allt funkar nu.. tror akrkivet krånglar bara. Hur är det med er.
  Kan du förstå att för ett år sedan då satt du inte o höll på med bebis saker och dop kort– Visst kan livet förändras och bli ännu bättre ❤

 4. Jag ser att ni oxå har glutensjuka i er släkt. Här finns det både hos min pappa och syster. Vi har tänkt att köpa glutenfritt fikabröd.. hur gör ni? Eget eller`?

 5. Guud så pysslig du är!! Måste verkligen ta tag i våra dop planer nu när killen kommer hem i juli!! Duktig är du i alla fall!! Både med pyssel och trädgård!

  Kram

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir jätteglad!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s