Sjuk liten skrutt…

Ja idag är han inte särskilt kry, lille G. Han har varit täppt i näsan i en dryg vecka, snarkar och snörvlar på natten och vaknar ofta (ännu oftare än vanligt, vill säga…), men idag började det rinna och han både nyser och hostar. Det märks att han inte mår bra, han har varit ovanligt kinkig hela dagen och gnällt till synes utan anledning. För tillfället är han dock lite gladare, sitter och leker med pappa (som samtidigt håller koll på hockeyn på tv:n, simultankapacitet!). Vi skulle ha hälsat på mormor & morfar idag men fick ställa in, inte kul för någon när han inte mår bra… Imorgon är tanken att vi ska fotografera för julkorten, vi får se om det funkar eller om vi måste skjuta på det också.

Natten var riktigt jobbig; G var vaken mellan 22.30 och midnatt och bara grät när vi lade ner honom, hjälpte inte ens att amma – och det som alltid brukar funka, då blir man ju helt förvirrad när det för en gångs skull inte funkar! 😦 Vi ska försöka någon ”kur” eller sömnmetod om ett tag, men det är ju ingen idé att försöka när han inte är frisk.

Annonser

2 responses to “Sjuk liten skrutt…

  1. Usch vad jobbigt!! Det är så synd om dem när de är sjuka ju! Tips lägg tjocka böcker under huvudändan på hans säng så att han ligger med huvudet högt, det ska hjälpa tydligen. Och näsfrida är UNDERBART bra om han är snuvig! Det och lite näsdroppar sedan. Det gör susen!!
    Hoppas han kryar på sig snabbt!

  2. Stackars liten! Han får krya på sig snabbt! När V var snuvig köpte jag nezeril engångspipetter för bebisar mellan 1 månad och två år. Det var det enda som funkade för att han skulle kunna sova på natten.

    Här nådde vi en viktig milstolpe idag. Jag lyckades att locka fram det allra första skrattet. Det värmde gott i hjärtat ska jag säga dig 🙂

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir jätteglad!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s