G hittar eget sätt att ta sig fram

Nu kryper G! Eller ja, kryper och kryper… Han har en fot och ett knä i golvet och drar sig fram med händerna. Det ser otroligt roligt och ganska konstigt ut! 😀 Men fort går det, man hinner inte mer än sätta ner honom och vända sig om innan han är i andra änden av rummet, i full gång med att undersöka nåt han inte får… Vända sig om är med andra ord nåt vi måste sluta med! 🙂 Och vi måste ta tag i att barnsäkra mer, grind för trappen, ta bort sladdar från golvet mm…

Jag ska försöka lägga upp en video (i ett låst inlägg) snart så ni får se hur han tar sig fram! Nån som vet hur man enklast lägger upp en video?

2 responses to “G hittar eget sätt att ta sig fram

  1. Lägg upp filmen på youtube och länka inbäddat i ett inlägg här.. tror man måste ha betalversionen av wordpress för att filmerna ska funka.

    Kul att han tar sig framåt! Alla sätt räknas!! 🙂

  2. God morgon, sköna söndagsmorgon 🙂
    Ja du, nu är det slut på stillasittandet, nu får ni ha snabba föttern, nu när pyret börjar få upp farten över golvet 🙂 Roligt är det i alla fall och egen sysselsättning brukar det inte vara brist på – alltid finns det något att utforska, speciellt lite högre upp…. 🙂
    Jag stickar gärna ett par sockar i babystorlek! Det är så roligt att sticka smått! Ett litet hjärta på hälen kanske? Berätta pyrets storlek så skall jag se vad jag har för garn, har massor av restgarner i grått och naturvitt.
    Idag skall jag greja lite, ta en promenix – en lugn söndag med andra ord. Ha det allra bäst ♥

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir jätteglad!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s