Förskola och babysim

Ja inläggen duggar inte tätt här nuförtiden… Men jag måste i alla fall skriva lite om förskolan, om inte annat så för att själv ha som stöd för minnet!

G blev ju sjuk för en vecka sen men det gick snabbt över, redan i helgen var han som vanligt. Måndag morgon hämtade han sina skor och satte sig vid dörren när han hade ätit frukost, för att visa att han ville gå… 🙂 Den här veckan har han varit på förskolan från strax före 8 till 15, och det har gått jättebra. Några gånger har han blivit lite ledsen när vi säger hejdå på morgonen, men det har gått över direkt, och några gånger har han inte ens blivit det. När vi hämtar honom på eftermiddagen blir han glad och vill kramas, men han verkar inte ”komma på” att vi har varit borta och därmed bli ledsen. Förskolelärarna säger att han äter och sover bra och är snäll mot de andra barnen, klappar dem och så, vilket förstås känns bra. 🙂

Det märks att det ändå är lite ovant för han är jättetrött på eftermiddagarna, förra veckan sov han ganska oroligt men denna har han sovit bättre (peppar peppar). Det känns så skönt att det funkar bra! Det kan ju fortfarande komma bakslag men hittills går det väldigt smidigt. Nästa vecka ska vi börja med vanliga tider, från strax före kl 8 (de äter frukost kl 8 så det är bra att komma lite innan) till kl 16. Förmodligen kommer Farmor o Farfar hämta en dag i veckan och då lite tidigare, kl 14 eller 15, och på tisdagar går vi ju på babysim och då måste jag hämta honom kl 15 för att hinna dit.

Det har förresten gått bra de senaste simgångerna, han är fortfarande lite skeptisk till att dyka från kanten men när han väl kommer under vatten tycker han det är kul, så det är inte att han är rädd för vatten i alla fall och det känns ju bra. I tisdags funkade det att dyka från kanten några gånger och han plaskade och simmade glatt resten av tiden. Härligt!

Annonser

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir jätteglad!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s