Arbetsnamn Kotten

Hurra, om ca ett halvår blir G storebror! Känns så kul att vara gravid igen. Jag mår bra, som förra gången – fast det är ju lite skillnad andra gången, man har inte samma fokus av naturliga skäl.

20130822-091326.jpg
Magbild vecka 15.

G vet att mamma har en bebis i magen men hur mycket han förstår vet man ju inte. Men han pekade på en bebiströja i en affär och sa ”Bebisen ha den!” utan att jag hade pratat om det precis då… 🙂

Jag är i vecka 16 nu så värsta tröttheten är över, skönt – perfekt att ha semester där i början… Plussade 6 juni och berättade på jobbet nu efter semestern. Beräknat datum är 10 februari men jag räknar med att gå över även denna gång! G kom ju 12 dagar efter BF, som tur är har de ändrat riktlinjerna nu så man blir igångsatt efter två veckor – med G var det tre…

Magen börjar redan synas ordentligt och jag har haft lite sammandragningar, hoppas inte jag har det hela vägen från nu bara… Tydligen normalt som omföderska att få det så tidigt. Längtar efter det första fladdret som tydligen också kan komma ganska snart, och ultraljudet i vecka 20 såklart!

Annonser

5 responses to “Arbetsnamn Kotten

  1. Så himla kul! Kanske blir det en allahjärtansdagsbebis!! Skönt att höra att du mår bra.

  2. Äntligen kommer du ut ur gravidgarderoben 🙂

    Jag kände ju lite fladder i magen när vi var på Teneriffa (tror jag var i v 16-17 nånting då) men sedan var det helt tyst och jag blev nervös. Fick veta på RUL sedan att moderkakan låg i framvägg och jag kände inte alls Selmas rörelser likadant som Eskils. Det var verkligen en annan graviditet!

    Är du intresserad av mer mammakläder? Jag tänkte lägga ut de jag har på blocket annars..

  3. Mysig bild:-) Snart ses vi. Kram

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir jätteglad!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s