Magbild vecka 28

Idag känns magen jättestor, jag kan knappt böja mig ner. Det spänner och drar i magen, jag går och stryker över den hela tiden. Och den är jättehögt upp, börjar puta precis under bysten! Hoppas den sjunker ner igen… Jag tycker nog att det syns att den är högre än förut.

20131119-200523.jpg

20131119-200539.jpg

Nu börjar en intensiv tillväxtperiod står det i min gravidapp, så det är kanske det jag märker av. Hittills har jag gått upp 7,5 kg, bara ett halvkilo på de senaste två veckorna.

Foglossningen har varit bättre ca två veckor nu, gör bara ont vid vissa rörelser. Jag kan gå som vanligt i trappor, alltså bara sätta en fot på varje trappsteg (fast jag tar alltid hiss om det finns) och tom sitta försiktigt på huk korta stunder. Skönt!

Jag var hos sjukgymnast igen för 10 dagar sen och fick lite fler övningar, gör även styrkeövningar för armarna med gummiband. Jag har tio övningar som jag för tio repetitioner av, varje dag. Det känns bra! Och bältet hjälper nog mycket också, plus att jag står och jobbar nästan hela dagarna.

Annonser

One response to “Magbild vecka 28

  1. Vad skönt att det känns bättre med foglossningen!! Hoppas vintern håller sig borta i år och det du läste var fel så du slipper slirandet på hala gator som jag fick göra förra vintern! Vad är det för övningar du gör?

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir jätteglad!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s