Barnfri helg (eller Det blir aldrig som man tänkt sig)

Ja nu skulle vi ha suttit på ett hotellrum i Köpenhamn om det inte varit för stormen Sven… Alla tåg inställda, trafikkaos och mer snö att vänta så vi vågade inte ta bilen heller. Vi fick i alla fall tillbaka alla pengar från SJ och allt utom bokningsavgiften från hotellet, trots att det egentligen var för sent att avboka i förmiddags. Alltid en liten tröst!

G var redan inställd på att åka till ”momo ofa” och förväntansfull så vi åkte dit som planerat och lämnade honom och åkte sedan hem. Har nu tillbringat en lugn och skön fredagskväll i soffan och ska snart sova. Till imorgon lyckades vi efter många ”tyvärr, fullbokat” att boka bord på en av Göteborgs bästa restauranger, Swedish taste, vilket ska bli riktigt nice!

G var som sagt taggad på att åka till mormor och morfar, han sov över en natt för bara två veckor sen och hade jättekul. När jag imorse sa att vi skulle dit frågade han ”Ni åka iväg?” och jag sa ”ja, vi ska på ett möte (det är vad vi brukar säga ;)) och då kan du vara hos mormor och morfar, det blir kul!” varpå han svarade ”Ja, ja inte lessen! Förra året (tror han menar förra gången) ja inte lessen!” 🙂 Sen pratade han hela morgonen om att han skulle dit och blev vid ett tillfälle jätteledsen för att han måste till förskolan först… 😉

När vi kom fram var han först lite avvaktande men det var säkert för att han hade sovit i bilen, han är ofta det precis när han vaknar. Efter en stund satt han vid bordet och åt lussekatt och plötsligt sa han till mig ”Ni åka möte nu”, så då pussade vi honom och gick, medan han glatt vinkade hejdå. Då var han tydligen redo och ville väl ha mormor och morfar för sig själv! 😀 Så härligt att han är så trygg med dem!! Och imorgon kommer hans favorit, ”mobbo Hilhem” (morbror Wilhelm) så det blir nog toppen. 🙂

Annonser

One response to “Barnfri helg (eller Det blir aldrig som man tänkt sig)

  1. Ibland blir det bra även när det inte blir som man tänkt. Såg på facebook att ni var nöjda med Swedish taste. Juste att de hade ett alkoholfritt dryckespaket värt namnet. Och det verkar som att G hade en riktigt bra helg han också. Kram!

Tack för att du lämnar en kommentar, jag blir jätteglad!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s