Vem är Timjan & Akleja

Hej och välkommen, vad kul att du tittar in! Jag är en 31-årig tjej som bor med man och son i hus med liten trädgård i en förort till Göteborg, på gränsen till ett naturområde. Som namnet på bloggen antyder är jag trädgårdsintresserad och bloggen handlar till stor del om min trädgård och följa dess utveckling. Dessutom blir det en del om mina andra intressen, som språk, resor och pyssel (numera har jag dock en egen pysselblogg, Pysselfnatt).

I mars 2011 föddes vårt efterlängtade och underbara barn, lille G. Av naturliga skäl gör hans entré att bloggens innehåll nu kantrar mer åt bebisblogghållet. 🙂 Under min mammaledighet gick jag en distanskurs i kreativt skrivande och mina texter syns även de här på bloggen.

Namnet Timjan & Akleja är taget från mina favoritväxter och symboliserar även två delar av min trädgård; köksträdgården och blomsterrabatten. Om man vill vara lite filosofisk kan man även låta dem symbolisera två delar av livet; nytta och nöje. Jag hoppas att min blogg kommer att ge dig, kära läsare, lite av varje!

Varje kommentar är välkommen, det är alltid så roligt att se vem som har varit inne och kikat! Du behöver inte skriva nåt särskilt, säg bara hej… 🙂 Nya bloggvänner är också alltid kul!

Annonser